Eqology

Eqology

Natuurlijke beauty suppletie

Eqology is zeer gepassioneerd over de natuur en dat is zichtbaar in de producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingrediënten.

Alle producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Eqology is opgericht in 1998 in Noorwegen. Productontwikkeling en -productie vinden plaats in Noorwegen en in de EU conform GMP-normen (Good Manufacturing Practice).

Bestsellers

Marine Collagen Premium+

Marine Collagen Premium+

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Pure Arctic Oil Gold

Pure Arctic Oil Gold

Een dieetsupplement met superieure omega 3 met een volledig spectrum, van 100% verse, traceerbare en duurzame wilde vissen uit de Noordelijke IJszee, met een frisse citroensmaak

Pure Arctic Oil Gold bevat in totaal meer EPA + DHA voor de hersenen en scherp zicht. Het is verrijkt met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en een hogere hoeveelheid polyfenolen.

Pure Arctic Oil Gold is speciaal ontworpen voor mensen die extra willen investeren in gezonde hersenen en goed zicht.