ALISSIMED NATURPEEL

De NATURPEEL collectie van ALISSIMED bestaat uit een vijftal chemische peelings. De peelings zijn puur, veilig en effectief en bieden een exponentieel en gepersonaliseerd resultaat.

Voordat ik je huid behandel met een van de vijf peelings van ALISSIMED voer ik een korte huidanalyse uit. De keuze van de huidverbeterende peeling hangt af van de aard van het huidprobleem en/ of de wensen. Evenals van de bijzonderheden en kenmerken van elk individu, zoals oogkleur, haarkleur, huidteint en fototype van de huid (hoe de huid reageert op blootstelling aan UV-straling).

Nieuwsgierig geworden naar de NATURPEEL?

T. 06 533 88 950
E. info@connysbeautystudio.nl

ALISSIMED NATURPEEL

Waarom een chemische peeling?

Waar is een chemische peeling goed voor?

Een chemische peeling is een behandeling met als doel het verjongen van de huid. Naarmate de huid ouder wordt, verliest ze haar vermogen om zichzelf te vernieuwen. Daarom probeer ik met deze dermocosmetische behandeling de regeneratie van de huid op een gecontroleerde manier te versnellen. Door middel van de toepassing van exfoliërende zuren die het mogelijk maken om op verschillende huiddiepten in te werken. De werking van de peeling op de huidweefsels bevordert de verwijdering van de buitenste lagen van de huid, waardoor een meer heldere, stevige en elastische huid wordt verkregen, met een aanzienlijke verbetering van de textuur en het verminderen van vlekken en poriën.

NATURPEEL FERULIC ACID
Chemische oppervlaktepeeling met 6% ferulinezuur.
Antioxidant bescherming tegen externe agressies en egaliseert de huidskleur. Geschikt voor een fotoverouderde huid en mensen met een ongelijkmatige teint.
NATURPEEL AZELAIC ACID
Chemische oppervlaktepeeling met 15% azelaïnezuur.
Helpt talgregulatie en egaliseert huidpigmentatie. Aangewezen voor acne-gevoelige huid, hyperpigmentatie en roodheid.
Chemische oppervlaktepeeling met 10% melkzuur.
Zorgt voor een natuurlijk hydraterend effect op de huid en stimuleert de synthese van ceramiden, waardoor de barrièrefunctie verbetert. Aangewezen voor een vochtarme huid en tekenen van veroudering.
NATURPEEL GLYCOLIC ACID
Chemische oppervlaktepeeling met 30% glycolzuur.
Verhoogt de afschilfering van de buitenste lagen van het stratum corneum en versnelt de cellulaire regeneratie. Aangewezen voor een verouderde, hypergepigmenteerde en/of acne-gevoelige huid.
Chemische oppervlaktepeeling met 2% salicylzuur.
Verhoogt de afschilfering van de buitenste lagen van het stratum corneum en versnelt de cellulaire regeneratie.
Aangewezen voor een acne-gevoelige huid.