Over mij

WELKOM AND BE BEAUTIFUL

Conny’s Beauty Studio is de schoonheidsstudio van Volkel en omstreken. Via de fleurige entree stap je binnen in de wereld van de huidverzorging. 

Een groot assortiment van schoonheidsproducten staat voor je klaar. Uiteraard kan ik je hier alles over vertellen en samen zorgen we er voor dat we het beste product kiezen dat geheel bij jouw specifieke huid past.

Neem plaats in de heerlijk zittende stoel, relax en laat je verwennen. De behandeling kan beginnen.

Ik werk in de salon met producten van Alissi Brontë (huidverbeterende behandelingen), Mineralogie (100% minerale make-up) en Eqology (beauty en gezondheid suppletie. 

Alissi Brontë is prestigieuze, hoogwaardige en wetenschappelijke cosmetica met natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten. Uiteraard 100% dierproefvrij. Alle producten bevatten essentiële oliën en plantenextracten.

De natuurzuivere cosmetica is geformuleerd zonder toevoegingen als: minerale oliën, paraffine, parabenen en conserveringsmiddelen.

Veel van de producten bevatten luxe werkzame stoffen, zoals parel, zijde, diamant en 24k goud.

Met deze hoogwaardige producten kan ik als specialist ervoor zorgen dat je huid (weer) gezond wordt en blijft, huidveroudering tegen wordt gegaan of huidaandoeningen worden verholpen.